Velkommen til 1 klasse

1klasse.jpg

På Grønbjerg Friskole er 1. klasse en del af yngstegruppen. Yngstegruppen består af alle elever i 0.-3. klasse.

Når man er en del af yngstegruppen, er der nogle ting man laver i fællesskab med resten af gruppen, og nogle ting man er sammen med sin egen klasse om.

Der er regler, der er anderledes, afhængig af, om man er en del af yngstegruppen eller ældstegruppen.

I yngstegruppen har alle elever u-dage sammen hver onsdag. Definitionen på U-dag er dage, hvor vi arbejder med Udeskole, Udsyn, Udvikling, Udflugter, Undervisning og udeleg.

Yngstegruppen har fortælling sammen hver onsdag morgen. På Grønbjerg Friskole er det på den måde, vi underviser i hhv. kristendom og historie - indtil eleverne når 8. og 9. klasse, hvorefter de får kristendom og historie som individuelle fag.

1.klasse består i dette skoleår af 15 elever - 11 drenge og 4 piger.

I yngstegruppen, har vi dette skoleår startet op med Ugeskemarevolution. Det er en anderledes måde at tilrettelægge elevernes undervisning. Hvis man har interesse i at læse mere følg da dette link  https://ugeskemarevolutionen.dk/

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 1. klasse på Grønbjerg Friskole.