Velkommen til 7 klasse

7kl.jpg
7kl.jpg

Lektiehjælp  101

På Grønbjerg Friskole er 7. klasse en del af ældstegruppen.
Ældstegruppen består af alle elever i 4.-9. klasse.

Når man er en del af ældstegruppen er der nogle ting man laver i fællesskab med resten af gruppen og nogle ting man er sammen med sin egen klasse om, ligesom der er regler der er anderledes, afhængig af, om man er en del af yngstegruppen eller ældstegruppen.

En anden ting ældstegruppen laver sammen er faget Opdag.

I Opdag kan man være en eller flere klasser sammen om at arbejde med et emne, hvori der ofte vil være kreative indfald eller ud af huset-oplevelser.

7. klasse består i dette skoleår af 16 elever - 8 drenge og 8 piger.

I løbet af året vil klassen deltage i 4 forløb på Teknisk Skole i Skjern, hvor vi bl.a. skal arbejde med ide udvikling og derefter fremstille ideen.

Klassen vil i år have konfirmations forberedelse på skemaet, selve konfirmationen finder sted Storebededag.

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 7. klasse på Grønbjerg Friskole.