top of page

Velkommen til 9 klasse

kommersnart.jpg
Klasse kalender
9. klasse udklip.PNG
mellem hopper pige.png

Velkommen i 9. klasse

På Grønbjerg Friskole er 9. klasse en del af ældstegruppen. Ældstegruppen består af alle elever i 4.-9. klasse.

Når man er en del af ældstegruppen, er der nogle ting, man laver i fællesskab med resten af gruppen og nogle ting, man er sammen med sin egen klasse om.

 

I ældstegruppen har alle elever fagdag sammen hver onsdag formiddag. Fagdag er en dag, der kan bruges til f.eks. projekter på tværs af klasserne, temadage, faglige fagdage og meget andet.
 

9. klasse har også op-dag to lektioner om ugen. Op-dag består i år af 4 moduler indeholdende Trangiamad, filosofi/etik, virksomhedsbesøg og teknologiforståelse.
 

Ældstegruppen har fortælling sammen hver onsdag morgen. På Grønbjerg Friskole er det den måde vi underviser i hhv. kristendom og historie - indtil eleverne når 8. og 9. klasse, hvorefter de får kristendom og historie som individuelle fag. Om tirsdagen samles hele skolen til fortælling, hvor der genfortælles bøger, myter, sagn og personlige beretninger.

 

9. klasse består i dette skoleår af 7 elever - 2 drenge og 5 piger. 
 

Først i september skal 8. og 9. klasse til Berlin på studietur. Skoleåret byder ligeledes på Klausieløb, og virksomhedspraktik.

9. klasse afsluttes med folkeskolens afgangsprøver i fem obligatoriske fag og to udtræksfag. Det ene fra den humanistiske pulje og det andet fra den naturfaglige pulje.

 

Nogle af vores fokuspunkter i 9. klasse er trivsel, fællesskab og faglighed.

 

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 9. klasse på Grønbjerg Friskole.

mellem hopper dreng.png
bottom of page