kommersnart.jpg

Lektiehjælp  101

På Grønbjerg Friskole er 4. klasse en del af ældstegruppen.
Ældstegruppen består af alle elever i 4.-9. klasse.

Når man er en del af ældstegruppen er der nogle ting man laver i fællesskab med resten af gruppen og nogle ting man er sammen med sin egen klasse om, ligesom der er regler der er anderledes, afhængig af, om man er en del af yngstegruppen eller ældstegruppen.

En anden ting ældstegruppen laver sammen er faget Opdag.
I Opdag kan man være en eller flere klasser sammen om at arbejde med et emne, hvori der ofte vil være kreative indfald eller ud af huset-oplevelser.

4. klasse består i dette skoleår af 14 elever - 9 drenge og 5 piger.
I løbet af året arbejder vi med mange forskellige ting, men stikord kunne f.eks. være selvbiografier, flere forskellige romaner, grammatik, dramauge, fællesidræt, matematik og sprogfag, leg på streg og bålmad.
Nogle af vores fokuspunkter i 4. klasse er plads til forskellighed, faglighed og fællesskab.

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 4. klasse på Grønbjerg Friskole.