top of page

Velkommen til 4 klasse

kommersnart.jpg
Klasse kalender
4. klasse udklip.PNG
mellem hopper pige.png

Velkommen i 4. klasse

mellem hopper dreng.png

På Grønbjerg Friskole er 4.klasse en del af ældstegruppen.

Ældstegruppen består af alle elever i 4.-9.klasse

Når man er den del af ældstegrupppen, er der nogle ting, man laver i fællesskab med resten af gruppen og nogle ting, man er sammen med sin egen klasse om, ligesom der er regler, der er anderledes afhængig af, om man er en del af yngstegruppen eller ældstegruppen.

I ældstegruppen har alle elever fagdag sammen hver onsdag formiddag. Fagdag er en dag, der kan bruges til f.eks. projekter på tværs af klasserne, temadag, faglige fagdage og meget andet.

Ældstegruppen har også Opdag. I 4.klasse bliver der arbejdet med bålmad, opfinde små idrætslege, landbrug og naturteknologi, hvor der skal kigges på vand.

Ældstegruppen har også fortælling sammen med hele skolen hver tirsdag. Her bliver der genfortalt bøger, myter, sagn og personlige beretninger. Onsdag er ældstegruppen alene til fortælling. Her bliver der fortalt Danmarkshistorie og kristendom. På Grønbjerg Friskole er det den måde, vi underviser i de to fag indtil 8.klasse.

4.klasse består af 7 elever, 5 piger og 2 drenge. Klassen er samlæst med 5.klasse med 10 elever, 3 piger og 7 drenge. Stort set alle timer er samlæste, og i nogle timer er der 2 lærere på.

I løbet af året er 4. og 5.klasse på to små lejrture, hvor vi har en overnatning i shelters eller en hytte. Vi skal også deltage i “fællesfriskoledag”, hvor vi er sammen med andre friskoler i området til en dag med leg, konkurrencer og masser af hygge.

Nogle af vores fokuspunkter i 4.klasse er trivsel, fællesskab og faglighed.

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 4.klasse på Grønbjerg Friskole.

bottom of page