Velkommen til 5 klasse

kommersnart.jpg
Klasse kalender
5_edited.jpg
mellem hopper pige.png

Velkommen i 5. klasse

Velkommen i 5. klasse

På Grønbjerg Friskole er 5. klasse en del af ældstegruppen.
Ældstegruppen består af alle elever i 5.-9. klasse.

 

Når man er en del af ældstegruppen er der nogle ting man laver i fællesskab med resten af gruppen og nogle ting man er sammen med sin egen klasse om, ligesom der er regler der er anderledes, afhængig af, om man er en del af yngstegruppen eller ældstegruppen.

I ældstegruppen har alle elever fagdag sammen hver onsdag formiddag. Fagdag er en dag, der kan bruges til f.eks. projekter på tværs af klasserne, temadage, faglige fagdage og meget andet.
En anden ting ældstegruppen laver sammen er faget Opdag. 
I Opdag kan man være en eller flere klasser sammen om at arbejde med et emne, hvori der ofte vil være kreative indfald eller ud af huset-oplevelser. 
 

Ældstegruppen har også fortælling sammen hver onsdag morgen. På Grønbjerg Friskole er det den måde vi underviser i hhv. kristendom og historie - indtil eleverne når 8. og 9. klasse, hvorefter de får kristendom og historie som individuelle fag.

5. klasse består i dette skoleår af 14 elever; 8 drenge og 6 piger. I 5. klasse er alle en del af fællesskabet, vi har det sjovt med hinanden, og vi ser forskelligheden som en styrke.
Ud over fagene krea, musik, fællesidræt, svømning og sprogfag, arbejder vi også i løbet af året med fx værkforløb, grammatik, aktiv matematik og dansk, naturen og meget andet.

 

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 5. klasse på Grønbjerg Friskole.

mellem hopper dreng.png