Velkommen til 5 klasse

5. klasse (1).jpg
Klasse kalender
5_edited.jpg
mellem hopper pige.png

Velkommen i 5. klasse

På Grønbjerg Friskole er 5. klasse en del af yngste-mellemgruppen.
Yngste-mellemgruppen består af alle elever i 0.-5. klasse.

 

Når man er en del af yngste-mellemgruppen er der nogle ting man laver i fællesskab med hele gruppen, med mellemgruppen (3.-5. kl.) og nogle ting man er sammen med sin egen klasse om, ligesom der er regler der er anderledes, afhængig af, om man er en del af yngste-mellemgruppen eller ældstegruppen.

​​

4. klasse er de en del af yngste-/mellemgruppen, som består i år af 42 elever fra 0.-5. klasse. Hver tirsdag er hele yngste-/mellemgruppen sammen, først omkring fortælling, hvor vi blandt hører om kristendom og danmarkshistorie, og fredag til u-dag. På u-dage arbejder vi med forskellige emner og indhold som tager udgangspunkt Udeskole, Udsyn, Udvikling, Udflugter, Undervisning og Udeleg.  Her er klassen i perioder sammen med hele gruppen fra 0.-5. klasse og i andre perioder sammen med mellemgruppen (3.-5. klasse).​

 

5. klasse består i dette skoleår af 15 elever; 9 drenge og 6 piger. I 5. klasse er alle en del af fællesskabet, vi har det sjovt med hinanden, og vi ser forskelligheden som en styrke. 


Ud over fagene krea, musik, fællesidræt, svømning og sprogfag, arbejder vi også i løbet af året med fx værkforløb, grammatik, aktiv matematik og dansk, naturen og meget andet.
 

Forældre og andre interesserede kan altid kontakte skolen for flere informationer om 5. klasse på Grønbjerg Friskole.

mellem hopper dreng.png